Разядка с печени чушки и сирене

В сезона на вкусните червени чушки има безброй варианти, с които може да обогатим менюто си. Най-голямо разнообразие има при салатите и предястията. Следващата рецептата може да мине и за двете.


Необходими продукти:
5-6 печени червени чушки
200 г сирене
сол на вкус
няколко листенца босилек (или сушен)
олио или зехтин
скилидки чесън по желание


Нарязваме печените чушки на много ситни кубченца. В загрят тиган, в който сме сложили олио или зехтин, запържваме леко печените чушки за няколко минути. Сваляме ги от котлона, оставяме ги да изстинат за кратко и към тях натрошаваме сиренето.
Овкусяваме с малко сол, ситно нарязан босилек и скилидка чесън по желание. Разбъркваме добре и сервираме.
Може да намажем разядката върху печени филийки или да поднесем като салата.

SHARE

Светлана

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Публикуване на коментар